Activiteiten:

Inspiratiebijeenkomst voor begeleiders spaarkringen: dinsdag 17 december 2019, 14:00 – 17:00 uur.

Locatie: Haagse Hogeschool, Joh. Westerdijkplein 75, Den Haag. Zaal OV 2.49. Aanmelden: viasite@cash2grow.org

Spaarkringen gaan van start in Maastricht

Op maandagmiddag 11 november 2019 van 15:00 tot 17:00 uur organiseert de stichting Cash2Grow een informatiebijeenkomst in Coffeelovers naast Centre Ceramique, Plein 1992, Maastricht. We starten op maandag 18 november 2019 met de spaarkring. Deelname is gratis.

Het streven is om een gemengde spaarkring te starten qua leeftijd, geslacht en inkomen. Aanmelding bij Jane Prieto maastricht@spaarkring.nl of 06 1498 0612. Stichting Cash2Grow wordt ondersteund door onder andere het Oranjefonds en de Rabobank Foundation. Meer informatie over spaarkringen kun je vinden op www.cash2grow.nl

De begeleiders van de spaarkring in Maastricht zijn Gabriëlle Athmer en Jane Prieto. Gabriëlle Athmer is initiatiefneemster van de Stichting Cash2Grow die spaarkringen promoot. Zij heeft veel ervaring met spaarkringen in binnen- en buitenland. Jane Prieto is een begeleidster van de “Liftjeleven groep” voorheen Budgetkring, in Maastricht. Zij wil graag haar ervaringen delen hoe je hier beter kunt inburgeren en wortelen.

Inspiratiebijeenkomst Begeleiders Spaarkringen

Op donderdagmiddag 7 november 2019 van 13:00 tot 16:30 uur is er een inspiratiebijeenkomst voor begeleiders van spaarkringen in de Volksuniversiteit Utrecht, Nieuwegracht 41.

Informatiebijeenkomst Spaarkringen in De Bilt-Bilthoven

Op donderdagmiddag 17 oktober van 13.00 tot 15:00 uur organiseert de stichting Cash2Grow een informatiebijeenkomst in WVT, Talinglaan 1, Bilthoven. We starten op donderdagmiddag 24 oktober met de spaarkring. Deelname is gratis.

Het streven is om een gemengde spaarkring te starten qua leeftijd, geslacht en inkomen. Aanmelding bij Rianne Smit debilt@spaarkring.nl of 06 19552803. Stichting Cash2Grow wordt ondersteund door onder andere het Oranjefonds en de Rabobank Foundation. Meer informatie over spaarkringen kun je vinden op www.cash2grow.nl

De begeleiders van de spaarkring in De Bilt-Bilthoven zijn Gabriëlle Athmer en Rianne Smit. Gabriëlle Athmer is initiatiefneemster van de Stichting Cash2Grow die spaarkringen promoot. Zij heeft veel ervaring met spaarkringen in binnen en buitenland. Rianne Smit begeleidt mensen die het moeilijk vinden om op te opruimen in hun hoofd, hart of huis en is ook begeleider van de “Lift je leven groep” voorheen Budgetkring, in De Bilt-Bilthoven. Zij kent de positieve kant van ‘leven met minder’ en wil je daar graag meer over vertellen.

Spaarkringen in Amsterdam Noord

Op 21 juni van 19.00 tot 20.30 uur organiseren wij een voorlichtingsbijeenkomst in sociaal cultureel centrum deKerk van Stichting Bildung. Volendammerweg 150.
De start is op een woensdagmiddag of vrijdagavond, startdatum in overleg met de deelnemers. Deelname is gratis.

Het streven is om in Noord een gemengde spaarkring te starten qua leeftijd, geslacht en inkomen.
Aanmelding bij Hanneke Koomans amsterdamnoord@cash2grow.org of 06 5101 4084


Innovative Financing Solutions for Migrant Entrepreneur “ ”Cross your own borders!”

20 juni participeert Cash2Grow in Cross your own borders! aan de Haagse Hogeschool.


Voorlichtingsbijeenkomst Den Haag:

18 juni  organiseren we een voorlichtingsbijeenkomst over spaarkringen voor Turks Nederlandse vrouwen van Stichting Avrasya in Den Haag.


Training voor begeleiders van spaarkringen:

13 en 14 mei 2019 vindt een tweedaagse starttraining plaats voor begeleiders van spaarkringen.
Deze training wordt gegeven in samenwerking met Stichting LIFT.
Tijd: van 10.00 – 16:30 uur
Locatie: Volksuniversiteit Utrecht

Voor meer informatie en aanmelding: trainingmei2019@cash2grow.org