Deze week kwam het landelijk team bij elkaar in Buurtcentrum de Oase in Utrecht voor een gezellige en inspirerende teamdag.
Julie kon helaas door een zware griep alleen digitaal aanwezig zijn. Het was fijn de teamdag zo toch met het hele landelijke team te kunnen doen.

In de ochtend hebben we gewerkt aan de verschillende types binnen onze doelgroepen en hoe we deze het beste kunnen bereiken en bedienen. Samen hebben we ook aandacht besteed aan teambuiling. Zo hebben we twee mooie oefeningen gedaan, met de door collega Rianne meegebrachte, kaarten “Spelen met Talenten” en  “Kernwaarden & Foto associatie”.
Verder hebben we genoten van een heerlijke lunch, bereid door collega Asmae. Daarna hebben we een gezamenlijke wandeling gemaakt. Waardoor we met een frisse blik vooruit konden kijken naar 2023. Voor het komende jaar hebben we een globale jaarplanning gemaakt. Tenslotte hebben we met elkaar gekeken naar de samenstelling van en taakverdeling binnen het team van Cash2Grow. De eerst volgende teamdag zal in januari 2023 gehouden worden.