Internationale vrouwendag
Op internationale vrouwendag (8 maart) organiseert Cash2Grow in samenwerking met bij Betje (in Moerwijk Den Haag) een bijzondere ochtend speciaal voor vrouwen.
Onder het genot van een kopje koffie of thee en lekkers uit een heerlijke high tea snackbox, hebben we een aantal leuke en leerzame presentaties, trainingen en workshops.
Deze zijn gericht op het versterken van zelfredzaamheid, creativiteit, zelfvertrouwen en het vergroten van de sociale en financiële weerbaarheid van vrouwen.

Bekijk het programma in deze folder:

Een Spaarking iets voor jou? – Presentatie Cash2Grow
Wil je méér grip op je geld? En vind je het leuk om nieuwe mensen te leren kennen?
Misschien is een spaarkring dan iets voor jou.   In een spaarkring kom je gedurende 9 maanden regelmatig samen om te sparen en ervaringen uit te wisselen. Hoeveel je spaart, bepaal je zelf. Aan het einde van de spaarperiode krijgt iedereen zijn inleg terug. Een spaarkring biedt je houvast om meer grip op je geldzaken te krijgen, een steuntje in de rug om te sparen maar bied je ook gezelligheid, inspiratie en de mogelijkheid om nieuwe mensen te leren kennen. Je zou kunnen sparen voor een buffer, dat geeft rust of voor iets leuks om met de kinderen te doen of bijvoorbeeld voor een vakantie. Hoeveel en waarvoor je spaart dat bepaal jij! Tijdens deze interactieve presentatie krijg je meer informatie over spaarkringen en de cash2grow methode en kom je er achter of het deelnemen aan een spaarkring iets voor jou is. Wil je alvast meer weten over spaarkringen en Stichting Cash2Grow kijk dan hier.