Spaarkringbegeleider, iets voor jou?

Werk je graag met een groep mensen? Kan je mensen inspireren, motiveren en verbinden? En lijkt het je leuk mensen wat te leren over geldzaken?

We zijn op zoek naar spaarkringbegeleiders.
Wil jij jezelf ontwikkelen en meer leren over sparen, groepsprocessen en het begeleiden van mensen? Lijkt het je leuk om een spaarkring te starten en te begeleiden? We zijn op zoek naar mensen die aan de slag willen in de regio’s: Amsterdam, Haaglanden, Drenthe, Groningen, Schiedam en Utrecht.

Cash2Grow leidt spaarkringbegeleiders op door middel van een training en coaching.
Je leert over de Cash2Grow methode, maar ook over organiseren, begeleiden en ondersteunen van een groep.
We organiseren regelmatig trainingen en trainen en begeleiden ook mensen on- the-job.

Aanmelden en meer informatie:
Neem contact op met de coördinator in jouw regio, lees onderstaande folder en bekijk het filmpje.

Download Folder Spaarkringbegeleider

Een spaarkring gaat over veel meer dan alleen sparen! Het gaat over bewuster met je geld omgaan, samenwerken, nieuwe mensen leren kennen en nieuwe vaardigheden leren!

Cash2Grow kweekt spaarkringen vooral voor mensen met een krappe beurs zodat ze sociaal een financieel weerbaarder worden.
In een spaarkring sparen leden tijdens regelmatige bijeenkomsten voor zichzelf. Aan het einde van de spaarperiode krijgen de leden hun geld weer terug.

Wat doet een spaarkringbegeleider?
Als begeleider leg je uit hoe een spaarkring werkt. Je helpt met het maken van afspraken, het verdelen van taken en het bespreken van thema’s en dingen die mensen in de spaarkring belangrijk vinden. Je krijgt een map voor begeleiders. Hierin vind je thema’s uitgewerkt over geldzaken, samenwerken en het werken aan dromen.
Daarnaast is het belangrijk dat he als spaarkringbegeleider goed met mensen kan omgaan, je kunt gemakkelijk praten, luisteren en uitleggen.

Ik leer andere groeien en daar groei ik zelf ook weer van

“Vroeger vond ik het lastig om te sparen, niemand heeft mij dit geleerd. Daarom ben ik spaarkringbegeleider geworden, ik gun het anderen om samen te leren en te sparen”  

Heb jij interesse om mee te doen aan een training, spaarkringbegeleider te worden of heb je vragen? Neem contact met ons op!

Amsterdam
Regiocoördinator: Anke van Hage
Bel of app: 06-16394939

Utrecht
Regiocoördinator: Ineke Damen
Bel of app: 06-43669275

Groningen & Drenthe
Regiocoördinator: Monica Helbig
Bel of app: 06-38900729

Haaglanden
Regiocoördinator: Asmae Idrissy
Bel of app: 06-14386274

Schiedam
Regiocoördinator: Kari Kolstrup
Bel of app: ‭06-14559988‬