Met een glimlach vertelde spaarkringlid Esther afgelopen vrijdag live op NPO Radio 1 aan Ajouad El Miloudi waarom het voor haar niet werkt om zelf thuis te sparen. Het gespaarde geld verdwijnt dan sneller weer, omdat de verleiding om het uit te geven veel groter is als je er makkelijk bij kan, zegt ze. Iets dat we regelmatig ook van andere spaarkringleden horen.

Esther was samen met regiocoördinator Monica live in de uitzending van het programma 5 Dagen op NPO Radio 1. Ze werden in de gele bus die voor Cash2Grow partner Multicultureel Vrouwencentrum Jasmijn in Groningen geparkeerd stond geïnterviewd door Ajouad El Miloudi. Ze vertelden hoe een spaarkring in zijn werk gaat en hoe het bijdraagt aan financiële rust en persoonlijke groei van spaarkringleden.

In het interview kwam naar voren dat de spaarkring om meer draait dan alleen sparen. Het is ook een leuke sociale activiteit. Het belang van financiële educatie is een belangrijk thema en in het interview vertelde Monica welke bijdrage Cash2grow hierin levert.

Cash2Grow coach Derya gaf vanuit Multicultureel Vrouwencentrum Jasmijn uitleg over de traditie van gezamelijk sparen waar de methode van Cash2Grow op voortbouwt.

Wij zijn heel trots op onze collega’s Monica en Derya die afgelopen vrijdag bij het programma 5 Dagen op radio NPO 1 live vertelden over de spaarkringen van Stichting Cash2grow !

De uitzending is terug te luisteren via NPO Radio 1