Op maandagmiddag 11 november 2019 van 15:00 tot 17:00 uur organiseert de stichting Cash2Grow een informatiebijeenkomst in Coffeelovers naast Centre Ceramique, Plein 1992, Maastricht. We starten op maandag 18 november 2019 met de spaarkring. Deelname is gratis.

Het streven is om een gemengde spaarkring te starten qua leeftijd, geslacht en inkomen. Aanmelding bij Jane Prieto maastricht@spaarkring.nl of 06 1498 0612. Stichting Cash2Grow wordt ondersteund door onder andere het Oranjefonds en de Rabobank Foundation. Meer informatie over spaarkringen kun je vinden op www.cash2grow.nl

De begeleiders van de spaarkring in Maastricht zijn Gabriëlle Athmer en Jane Prieto. Gabriëlle Athmer is initiatiefneemster van de Stichting Cash2Grow die spaarkringen promoot. Zij heeft veel ervaring met spaarkringen in binnen- en buitenland. Jane Prieto is een begeleidster van de “Liftjeleven groep” voorheen Budgetkring, in Maastricht. Zij wil graag haar ervaringen delen hoe je hier beter kunt inburgeren en wortelen.